Wilujeng sumping Kanggo Safaris Liburan Anu Leres

Safaris Lebaran Leres, kami mangrupikeun operator Wisata anu kadaptar dina Kenya anu gaduh pangalaman anu kabuktian. Kami ngahususkeun dina Kénya Kenya anggaran Safaris, Kenya safaris, Mewah pondok safaris, Pendakian gunung petualangan di Kenya sareng Tanzania tujuan populér. Kami parantos dijadwalkeun sareng tukang nyusun jadwal anu cocog sareng syarat klien.

Staf mumpuni urang bakal ngahadiran kana sagala inpormasi di Kenya anggaran perkebunan safaris, kéwan liar Kenya ngayakeun safaris, Gunung Kenya Trekking Safaris , Tanzania anggaran safaris, Sato liar Tanzania pondok safaris sareng Gunung Kilimanjaro naék Safaris. Safbo combo bespoke kami ka Kenya sareng Tanzania ngalaksanakeun jalan-jalan anu saé anu nutupan keajaiban anu hébat di Afrika. Itineraries kami dumasar kana dasar paminggaran sadinten sareng harga pangalusna.

Safaris Lebaran Leres

PUNGSAAN KENYA SAFARIS

Safaris Lebaran Safaris mangrupikeun pasangan anjeun anu pas dina liburan di Afrika. Rasakeun wilujeng sumping ngobrol sareng staf khusus kami anu bakal nungtun anjeun pikeun ngajukeun kaputusan anu diémutan dina panyebaran safari anjeun. Kami nyayogikeun sagala kurungan anggaran, janten punten bagikeun ka kami waktos perjalanan sareng anggaran anggaran kami bakal ngalereskeun anjeun dina pakét harga anu pangsaéna.

DAPAT DAPAT PADANG GRATIS KENYA SAFARI GRATIS Gabung SAFARIS

Wilujeng sumping Kenya, Wilujeng sumping kanggo Kenya safari, wilujeng sumping kanggo Pengalaman Tanzania …… wilujeng sumping ka Afrika Wétan pikeun Petualangan anu hebat sareng endah pisan. Kenya janten tujuan Safari Afrika anu luhur, kami nawiskeun kompilasi anu lega tina bungkusan Kenya Safari anu nyorot taman nasional Kenya sareng pamondokan safari Kenya bari mikaresep satwa liar Afrika sareng Budaya Kenyan.

Kami nawiskeun bungkusan safari Kenya ti Kenya anggaran safari, Kenya nyéépkeun safari, Kenya sayang bulan madu, Kenya safari mewah, Kenya pémpalan safari, Kenya gunung panjat gunung, Kenya olahraga safari, Kenya balé safari, Kenya pantai liburan safari, Kenya ngalayang safari & adat Kenya safari ngan ukur pikeun sebut sababaraha.

Pilih naon waé anu disarankeun ku Safari Paket Kenya atanapi upami anjeun resep, kami bakal langkung senang ngabantosan anjeun ngararancang safari impian anjeun di Kenya. Kami ogé resep disebatkeun yén salah sahiji liburan safari Kenya anu didaptarkeun kami tiasa dirobih pikeun cocog sareng rasa individu anjeun.

Safaris Lebaran Leres

4 Dinten Kenya Kasaruaan Safari ka Masai Mara Game Terkenal sareng Tasik Nakuru.

Biaya Bungkusan Tina USD $ 480 PP Ngagabungkeun Grup
Safaris Lebaran Leres

5 Days Lodge Safari Masai Mara Game Reserve sareng Taman Nasional Amboseli

Biaya Bungkusan Tina USD $ 1470 PP Ngagabungkeun Grup
Safaris Lebaran Leres

5 Poé Kenya Harga Anggaran Safari Langkung Masai Mara, Tasik Nakuru sareng Tasik Naivasha

Biaya Bungkusan Tina USD $ 660 PP Ngagabungkeun Grup
Safaris Lebaran Leres

6 Dinten Kenya Anggaran Safari Masai Mara, Tasik Nakuru sareng Taman Nasional Amboseli

Biaya Bungkusan Tina USD $ 790 PP Ngagabungkeun Grup
Safaris Lebaran Leres

6 Poé Kenya Lodge Safari Masai Mara, Tasik Nakuru sareng Taman Nasional Amboseli

Biaya Bungkusan Tina USD $ 1705 PP Ngagabungkeun Grup
Kenya Safari

7 Poé Kenya Lodge Safari Masai Mara, Tasik Nakuru, Tasik Naivasha & Amboseli

Biaya Bungkusan Tina USD $ 2040 PP Ngagabungkeun Grup

TESTIMONI & KAJIAN

Gaib Kenya
Jasa Hidupan liar Kenya
Kamentrian pikeun Pariwisata
Museum Nasional Kenya
Wisata Eco
Amref Kaséhatan Afrika
WhatsApp obrolan