3 ditë Kenia Lodge Safari në Great Masai Mara

3 ditë Kenia Lodge Safari në Great Masai Mara

DITA 1: NAIROBI - MASAI MARA.

Absolute Holiday Safaris Crew do të organizojë marrjen tuaj nga Hoteli juaj Nairobi ose direkt nga aeroporti dhe do të transferohet për informim, prezantim në Drejtuesin e Shoferit dhe Anëtarët e tjerë të grupit…. Shikoni Itinerarin

4 ditë Kenya Lodge Safari Masai Mara Lojë Rezervë dhe Liqeni Nakuru

4 ditë Kenya Lodge Safari Masai Mara Lojë Rezervë dhe Liqeni Nakuru

DITA 1: NAIROBI - MASAI MARA 3 DRS GAME HRS DRIVE.

Ne Safaris Absolute Holiday do të organizojmë marrjen tuaj nga aeroporti ose hotelin tuaj Nairobi dhe do t'ju transferojmë në zyrën tonë, do të prezantohen me udhëzuesin e shoferit dhe anëtarët e tjerë të grupit…. Shikoni Itinerarin

5 ditë Kenya Lodge Safari Masai Mara Rezervë Lojë, Liqeni Nakuru dhe Liqeni Naivasha

5 ditë Kenya Lodge Safari Masai Mara Rezervë Lojë, Liqeni Nakuru dhe Liqeni Naivasha

DITA 1: NAIROBI - MASAI MARA.

Ne Safaris Absolute Holiday do të organizojmë marrjen tuaj nga aeroporti ose hotelin tuaj Nairobi dhe do t'ju transferojmë në zyrën tonë, do të prezantohen me udhëzuesin e shoferit dhe anëtarët e tjerë të grupit. ... Shikoni Itinerarin

5 Ditë Lodge Safari Masai Mara Rezervë Lojë dhe Parku Kombëtar Amboseli

5 Ditë Lodge Safari Masai Mara Rezervë Lojë dhe Parku Kombëtar Amboseli

DITA 1: NAIROBI - MASAI MARA.

Ekuipazhi Absolute i Safaris do të organizojë Marrjen tuaj përkatësisht nga aeroporti ose Hoteli Nairobi dhe do të transferohet në zyrën tonë për të takuar grupin dhe të prezantohet në Guide Safari ... .. Shikoni Itinerarin

6 ditë Kenia Lodge Safari Masai Mara, Lake Nakuru dhe Park Kombëtar Amboseli

6 ditë Kenia Lodge Safari Masai Mara, Lake Nakuru dhe Park Kombëtar Amboseli.

DITA 1: NAIROBI - MASAI MARA 3 DRS GAME HRS DRIVE.

Ekuipazhi Absolut i Safaris do të organizojë marrjen tuaj nga aeroporti ose hotelin tuaj Nairobi dhe do t'ju transferojë në zyrën tonë, do të prezantohet me udhëzuesin e shoferit dhe anëtarët e tjerë të grupit .... Shikoni Itinerarin

7 ditë Kenia Lodge Safari Masai Mara, Liqeni Nakuru, Liqeni Naivasha dhe Parku Kombëtar Amboseli

7 ditë Kenia Lodge Safari Masai Mara, Liqeni Nakuru, Liqeni Naivasha dhe Parku Kombëtar Amboseli

DITA 1: NAIROBI - MASAI MARA.

Ne do të organizojmë marrjen tuaj ose nga aeroporti ose hoteli juaj Nairobi dhe do t'ju transferojmë në Safaris Absolute Holiday Holiday, prezantohuni në udhëzuesin e shoferit dhe anëtarët e tjerë të grupit ... .. Shikoni Itinerarin

WhatsApp WhatsApp