PARKU HALLER DHE NGUUNI WILDLIFE SANTUAR - 3 HRS

Parku Haller dhe Sanctuary Nguuni Wildlife - 3 orë

Safari Car dhe Shofer nga $ 80 dollarë në ditë

nxjerr në pah

- Transport në një makinë të vogël si Toyota Fielder ose Noe
- Asnjë numër minimal nuk kërkonte një udhëtar i vetëm në rregull.
- Tarifa e hyrjes
{A}. Haller Park kshs. 1,400 f
{B}. Kangs Sanctuary të kafshëve të egra Nguuni. 1200 f

- Vini re se tarifat hyrëse paguhen në secilën portë hyrëse nga klienti i drejtpërdrejtë.
- Drive lojë e garantuar.

itinerar

Marr nga ju Beach Hotel në Mombasa dhe shkoni në Haller Park duke përdorur rrugën Mombasa - Malindi. Këtu do të keni një shëtitje në natyrë ku shihen lloje të ndryshme kafshësh për të paktën 2 orë. Parku Haller si një seksion i të ushqyerit për Giraffe nga 1700 në 1800hrs gjithashtu.

Më vonë vizitoni Sanctuary Nguuni për një orë me makinë lojë, më vonë largohuni nga parku dhe tërhiqeni përsëri në Hotelin ose destinacionin tuaj që ju do të zgjidhni të rrëzohet brenda qytetit Mombasa.

WhatsApp WhatsApp