9 DITA KENYA DHE TANZANIA STANDARD CIRCUIT SAFARI LAKE NAKURU, MASAI MARA, SERENGETI, NGORONGORO CRATER, LAKE MANYARA, ARUSHA AND NAIROBI

9 ditë Kenia dhe Tanzania Rrethi Standard Safari Liqeni i Safari, Nakuru, Masai Mara, Serengeti, Ngorongoro Crater, Liqeni Manyara, Arusha dhe Nairobi

Kostoja e paketimit nga 3395 dollarë f

nxjerr në pah

- Minimum 2 persona ose klientë të kërkuar për të prenotuar këtë turne.
- Transporti në një safari të përshtatur van Kenya Safari & 4 × 4 Toyota Land Cruiser në Tanzania.
- Itinerari fillon në Nairobi dhe përfundon në Arusha.
- Vizitë e garantuar në parkun kombëtar të Liqenit Nakuru, rezervën e lojës Maasai mara, parkun kombëtar Serengeti dhe Ngorongoro Crater.
- Marrja komplimente për t'ju mirëpritur, transferuar direkt në zyrë ose Hotelin tuaj Nairobi.
- Ushqimi sigurohet sipas dietës së klientit, ushqimit hallall, ushqimit vegan, ushqimit pa gluten dhe ushqimit vegjetarian etj.
- Kostoja e paketimit përfshin të gjitha tarifat hyrëse dhe Taksat qeveritare.
- Garantohet për të pesë të mëdhenjtë; Elefanti, Bufallo, Rhino, Leopard, luani midis kafshëve të tjera.

itinerar

DITA 1: NAIROBI - LAKE NAKURU.

Merrni nga Hoteli Nairobi ose Aeroporti Ndërkombëtar Jomo Kenyatta nga ekuipazhi Absolute Holiday Safaris dhe transferohuni në zyrën tonë, do të prezantoheni në udhëzuesin e shoferit dhe menjëherë do të niseni për në Liqenin e Nakuru, është një makinë dy orë nga Nairobi. Në rrugën që ju do të bëni një ndalesë të parë në pikën e parë për të parë murin e shkëlqyeshëm të rrëmbyesit të luginës Rift më vonë do të shihni Mt. Longonot dhe Liqeni Naivasha në një kohë të largët në autostradën kryesore. Pas mbërritjes në Nakuru udhëzuesi do të marrë një drekë pikniku dhe do të vazhdoni drejtpërdrejt në park. Liqeni Nakuru është me të vërtetë i njohur për speciet flamingo dhe të rrezikuara të Rhino. Do ta bëni lojën me makinë deri në mbrëmje rreth orës 1800:XNUMX. Në darkë dhe gjatë natës do të shërbehen në një nga Hotelet e listuara më poshtë.

- Kampi Maili Saba
- Legacy Hotel Nakuru
- Hotel Nakuru në Waterbuck
- Bontana Hotel Nakuru.

DITA 2: LAKE NAKURU - MASAI MARA.

Pas mëngjesit largohuni nga hoteli Nakuru dhe zbriteni në Liqenin Naivasha për një aktivitet Fakultativ të paktën një udhëtim me varkë për të parë Zogjtë dhe hipopazhet në një distancë të afërt. Lini Naivasha nëpër qytetin Narok për drekë dhe karburant. Udhëtimi ynë thellohet në fushat e Maasai, pas mbërritjes, në kampin tuaj. Ne do ta fillojmë lojën e parë të prezantimit pasditen e pasdites duke ndjekur specie të ndryshme kafshësh dhe zogjsh që banojnë këtu me udhëzuesin e shoferit tuaj deri në perëndimin e diellit. Darka dhe gjatë natës do të jetë në një nga kampet e shënuara më poshtë me tendë ose të ngjashme.

- Explorer Nature Mara Lodge
- Enkorok Mara Camp Ltd
- Kampi Mara Chui.
- Kampi i tendosur i Olmoran.
- Jambo Mara Safari Lodge.

DITA 3: TRACKING E MASAI MARA GAME.

Ditët tona fillojnë me mëngjesin në kamp dhe deri në 0800 të mëngjesit ne lëmë me dreka piknike për një lojë të gjërë. Peizazhi këtu është kullota skenike e Savannas në kodrat kodrina. Rezerva është parku më i mirë për lojë në Kenia pasi ka një rrjet të gjerë rrugësh dhe gjurmësh i cili lejon shikimin dhe fotografimin në distancë të afërt. Një makinë lojë drejt lumit Mara i cili është një pikë migracioni dhe një pikë për të parë krokodilët dhe hipopotamët. Pushoni për drekën tuaj piknik pasi të keni parë hippos dhe krokodil. Makinë e lojës do të vazhdojë deri në orën 1700:2, dilni nga parku për XNUMX orë aktivitete opsionale. Darka dhe një natë e parashikuar.

- Explorer Nature Mara Lodge
- Enkorok Mara Camp Ltd
- Kampi Mara Chui.
- Kampi i tendosur i Olmoran.
- Jambo Mara Safari Lodge.

DITA 4: MASAI MARA - SERENGETI.

Mëngjesin e hershëm të mëngjesit në kamp dhe më pas me dreka Picnic largohen nga kampi me një lojë loje nga porta Olooloimutia që dilte në portën Ololoo dhe më pas drejtohuni në kufirin e Isebania. Udhëzuesi nga Kenia do t'ju transferojë në Isebania ku do të takoni udhëzuesin e Tanzania. Pas imigrimit në kufi bashkohuni me udhëzuesin tuaj të Tanzanisë dhe shkoni në parkun Kombëtar Serengeti, pas mbërritjes në portën kryesore regjistrohuni atëherë shijoni një lojë të futur në një kamp të vendosur me tendë më poshtë që ndodhet në qendrën qendrore Serengeti.

- Nyati Tent Camp.
- Kampi i egër Serengeti.
- Tingitana tented Lodge.

DITA 5: PENRGJIGJEN E SERB GS GJUH PARKS S PARK PARS GAME.

Lëreni kampin me dreka pikniku dhe filloni një udhëtim të plotë ditën në këtë park me tokë kullota duke ndjekur specie të ndryshme kafshësh. Serengeti është vërtet i madh dhe udhëzuesi juaj do të jetë i dobishëm në kërkimin e numrit të madh të jetës së egër që banon në këtë park kombëtar. Pesë të mëdha mund të shihen këtu dhe grupe të mëdha të egër. Darka dhe gjatë natës do të shërbehet në kampin tuaj të tendosur nga lista e mëposhtme ose e ngjashme.
- Nyati Tent Camp.
- Kampi i egër Serengeti.
- Tingitana tented Lodge.

DITA 6: SERENGETI - KRATERI NGORONGORO.

Mëngjesi i hershëm në kamp dhe më pas kontrolloni me Picnic Dreka për një makinë lojë, Serengeti është më i egër dhe udhëzuesi do të marrë klientët në zonat më të mira për të zbuluar një numër të madh të kafshëve të egra. Ata do të hanë drekë pikniku brenda parkut, atëherë me një lojë loje të lënë Serengeti Daljen në ora 1400:XNUMX dhe do të përzënë në zonën e Konservimit të Ngorongoro. Do ta kalojmë Natën në një nga pronat e akomodimit më poshtë ose në kraterin Ngorongoro ose në Karatu.

- Rhino Lodge.
- Lodi Flamingo Safari - Karatu.
- shtëpizë Boungainvillea - Karatu.
- Endoro Lodge - Karatu.

DITA 7: KRATERI NGORONGORO - Liqeni MANYARA.

Pas mëngjesit, një automjet me makinë 4-4-automjetesh do t'ju çojë 2000fish në krater duke eksploruar dhe shikuar kafshët në një kënd depresioni deri sa të mbërrini në buzën e kraterit, shijoni drekën e piknikut në krater, ngjiteni dhe ngisni drejt Liqenit të Manyara. Darka dhe gjatë natës do të shërbehet në cilindo nga shtëpizat e listuara më poshtë në rajonin e liqenit të shumëara.

- Twiga Lodge.
- Nsya shtëpizë.
- Fanaka Lodge.

DITA 8: Liqeni MANYARA - ARUSHA.

Mëngjesi në Kamp i ndjekur nga mëngjesi deri në orët e vona të pasdites me makinë në Liqenin Manyara, Liqeni si rrjet i mirë rrugësh për shikimin e lojërave, shijoni ditën me udhëzuesin tuaj duke parë lloje të ndryshme te kafshët që banojnë këtu. Shikoni kopetë e Flamingos për kënaqësinë tuaj. Më vonë largohuni nga Liqeni Manyara dhe udhëtoni për në Arusha, ku Udhëzuesi ynë do t'ju heqë në Hotel.

- Javas Hotel ka prenotuar shtrat dhe mëngjes.
- Ambasadori Hotel rezervoi shtrat dhe mëngjes.

DITA 9: ARUSHA - NAIROBI.

Pas mëngjesit do të transferoheni në autobus Shuttle përsëri në Nairobi, ne do t'ju japim mundësi ose të kapni anijen e mëngjesit të anijes së pasdites. Pas mbërritjes në Nairobi do të hidhet në aeroport ose Hotel Nairobi.

Përfshirjet e vlerësimit

- Transporti sipas pikave kryesore.
- Akomodimi sipas itinerarit.
- 3 vakte në ditë ndërsa në safari.
- Shërbimet e Udhëzuesit / Shoferit tonë Profesional.
- Të gjitha tarifat e hyrjes në park.
- Të gjitha disqet e lojës.
- Transporti nga Tanzania - Nairobi.
- 2 litër ujë mineral çdo ditë.

SHKALLA TATE SHKELJEVE

- Sigurimet personale.
- Artikuj të natyrës personale.
- Pije alkoolike dhe joalkoolike.
- Këshilla.
- Vizitë në fshatin Maasai & Gorge Olduvai.

WhatsApp WhatsApp