6 DITS KENYA BUDGET SAFARI MAASAI MARA, LAKE NAKURU DHE AMBOSELI PARK Kombëtar.

6 ditë Buxheti i Kenisë Safari Masari Mara, Liqeni Nakuru dhe Parku Kombëtar Amboseli

Kostoja e paketimit nga 790 dollarë dollarë amerikanë për t'u bashkuar me një Grup

nxjerr në pah

- Nisja ditore e disponueshme dhe e garantuar pas konfirmimit.
- Asnjë numër minimal ose numri maksimal i klientëve që kërkohet të rezervojnë këtë turne.
- Solo Udhëtar, grupe, miq të gjithë janë të mirëseardhur dhe të garantuar për të takuar miqtë e tjerë të udhëtimit.
- Fillimi i udhëtimit në Nairobi, Cover Provinca Great Rift Valley, rezerva e madhe e lojës maasai mara e famshme për migracionin vjetor Korrik-Tetor, Liqeni Nakuru, Parku Kombëtar Amboseli dhe përfundimi në Nairobi.
- Udhëzues profesional dhe njohuri i garantuar.
- Madhësia e grupit që duhet të mirëmbahet në 7 klientë për furgon safari.
- Përmirësimi i Akomodimit mund të bëhet në:
{A}. Maasai mara Enkorok Mara Camp Ltd, Olmoran Tented Camp, Jambo Mara Lodge ose Mara Sopa Lodge,
{B}. Lake Nakuru - Hotel Botana Nakuru, Hotel Chester Nakuru, Merica Hotel Nakuru ose Hotel Nakuru me ujë uji,
{C}. Parku Kombëtar Amboseli, Kampi Kibo Safari, Amboseli AA Lodge dhe Amboseli Sopa Lodge.

itinerar

DITA 1: NAIROBI - MASAI MARA 3 DRS GAME HRS DRIVE.

Ne Safaris Absolute Holiday do të organizojmë marrjen tuaj nga aeroporti ose hotelin tuaj Nairobi dhe do t'ju transferojmë në zyrën tonë, do të prezantohen me udhëzuesin e shoferit dhe anëtarët e tjerë të grupit. Nga 0830am në 0845am nisen për rezervën e lojës Maasai mara me ndalesën e parë në pikën e parë për pamjen e rrëmujës së madhe të Rift Valley. Më vonë zbrisni rrëmojën dhe udhëtoni në të në qytetin Narok për drekë të hershme. Pasi të largoheni nga Narok Town dhe të vazhdoni me rezervën e lojës, duke mbërritur në Miti Mingi Eco Camp, kontrolloni dhe bëni pak siesta. Do të keni makinë të parë dhe prezantuese për të paktën 3 orë, të ktheheni në kamp për Darkë dhe gjatë natës.

DITA 2: DRIVE MASAI MARA 8 HRS GAME.

Mëngjesi do të shërbehet në Miti Mingi Eco Camp, pastaj para orës 0800:8 të largohen nga kampi me drekë të mbushur për shikimin e gjërë të 1700 orëve të lojës. Rezerva e lojës Maasai mara si numri më i madh i llojeve të ndryshme të jetës së egër dhe do të keni fatin të shihni qindra prej tyre. Një makinë loje drejt lumit Mara është e detyrueshme, nëse do të jetë koha e madhe e migracionit do të dëshmoni kalimin e Zebras dhe wildebeest përndryshe ju do të shihni krokodila dhe hipopotam në lumë. Dreka e piknikut brenda parkut pastaj vazhdoni me lojën deri në orën 2:XNUMX, lini parkun për të paktën XNUMX orë veprimtari të opsioneve. Ju do të zgjidhni ose të pushoni në kamp, ​​Bëni një shëtitje me natyrë me luftëtarë maasai ose vizitoni fshatin maasai. Më vonë do të transferoheni në kamp për darkë dhe gjatë natës.

DITA 3: MASAI MARA - LAKE NAKURU.

Ndeshja e lojës së hershme në mëngjes nga 0630am në 0830am, përsëri në kamp për mëngjes të plotë. Kontrolloni dhe lini maasai Mara për në Liqenin e Nakuru me enrourte drekë, Pamje e malit Longonot dhe aktivitet opsional në liqenin Naivasha nëse jeni të interesuar ju mund të bëni një udhëtim me varkë për të parë zogjtë dhe për të parë hipopotamin. Do të mbërrini në Nakuru Town në mbrëmje. Kontrolloni në Hotel Citymax për Darkë dhe gjatë natës.

DITA 4: Liqeni NAKURU - Parku Kombëtar i AMBOSELI.

Pas mëngjesit në hotel me makinë në liqenin Nakuru i cili është i famshëm për speciet e rrezikuara hin Rinoceros] dhe flamingot. Dikur flamingot janë shumë pak, por ju jeni të garantuar të shihni Rhinos në mesin e Big Five të tjera. Liqeni Nakuru jo një park i madh dhe brenda 4 orësh do të keni parë sa duhet. Më vonë largohu nga parku me drekë drekë dhe kthehu në Parkun Kombëtar Amboseli. Do të mbërrini Normën e Amboselit në mbrëmje, kontrolloni në Kampin Amboseli Kimana për Darkë dhe gjatë natës. DITA 5: DITA E PLOT AM E AMBOSELI 8 orë DRIVE GAME. Pas mëngjesit në kamp, ​​lërini me drekë pikniku për shikimin e lojës së plotë, do të keni drekën tuaj të piknikut në bazën e Mt. Kilimanjaro; vazhdoni me makinën e lojës deri në orën 1700. Do të keni parë elefantët Jumbo të Amboseli midis kafshëve të tjera të shkëlqyera disa prej tyre ndërsa ato kullosin dhe lahen në zonat me moçal të Amboseli. Udhëtoni përsëri në kamp për çdo aktivitet opsional ose relaksohuni kur shikoni Malin Kilimanjaro, më vonë darka dhe gjatë natës do të shërbehen në Kampin Kimana Amboseli. DITA 6: AMBOSELI - NAIROBI 2HRS 30 MINUTE DRIVE GAME. Herët në mëngjes hidhni një filxhan çaj / Kafe më pas vazhdoni për ndeshjen e lojës në mëngjes, shijoni lindjen e diellit dhe fotografoni shkëlqyeshëm. Për 2 netët në Amboseli jemi të sigurt që do të keni mundësi të shihni malin Kilimanjaro i cili si maja më e lartë në Afrikë. Nga ora 0830 e mëngjesit deri në orën 0900:18 mbrapa në kampin për mëngjes të plotë, kontrolloni dhe drejtoni përsëri në Nairobi. Përfshirjet e vlerësimit - Transporti në një furgon safari të personalizuar. - Tarifa e hyrjes. - Drives lojë. - Marr kompliment / heqje. - Akomodim 1567412588736 netë në kamp dhe 3 natë në një Hotel. - 18 litër ujë mineral çdo ditë. - Ushqimi ditën e parë L, D, ditët e plota B, L, D dhe ditën e fundit B, L. SHKALLA TATE SHKELJEVE - Gjërat e përdorimit personal e. pastë dhëmbësh / furça, Repelente ose ointments - Pi edhe alkool edhe pije - Këshillë për ekuipazhin p.sh. After breakfast at the hotel drive to lake Nakuru which is famous for the endangered species {Rhinoceros] and the flamingos. Sometime the flamingos are very few but you are guaranteed of seeing the Rhinos among other Big Five. Lake Nakuru not a big park and within 4 hours you will have seen enough. Later leave the park with lunch enroute and drive back to Amboseli National Park. You will arrive Amboseli Rate in the evening, check in at Amboseli Kimana Camp for Dinner and overnight.

DAY 5: AMBOSELI FULL DAY 8 hrs GAME DRIVE.

After breakfast at the camp, leave with picnic lunch for the full day game viewing, you will have your picnic lunch at the base of the Mt. Kilimanjaro; continue with the game drive till 1700hrs. You will have seen the Jumbo elephants of Amboseli among other great animals some of them as they graze and bath on the swampy areas of Amboseli. Drive back to the camp for any optional activity or relax as you view the Mount Kilimanjaro, later dinner and overnight will be served at Kimana Amboseli Camp.

DAY 6: AMBOSELI – NAIROBI 2HRS 30 MINUTES GAME DRIVE.

Early in the morning have a cup of tea/Coffee then proceed for the morning game drive, enjoy the sunrise and take great Pictures. For the 2 nights in Amboseli we are sure you will be able to see Mount Kilimanjaro which as the highest peak in Africa. By 0830am to 0900am back to the camp for full breakfast, check out and drive back to Nairobi.

RATE INCLUDES

– Transport on a customized safari van.
– Entrance fee.
– Game drives.
– Complimentary pick up/Drop.
– 4 Nights accommodation at the camp and 1 night at a Hotel.
– 1 Liter of Mineral water each day.
– Meals first day L, D, full days B, L, D and last day B, L.

RATE EXCLUDES

– Things of personal use e. toothpaste/brush, Repellents or ointments
– Drinks both alcohol and beverages
– Tip to the crew e.g. Guide, Cook & porters
– Any optional activity

WhatsApp WhatsApp