5 DITA SHUM KENYA SIRIMON SHOQRORE SHKOLLORE {AKLIMATAZIMI NUT HUTS AUSTRIAN

5 ditë Mount Kenya Sirimon Down Chogoria {Aklimatazimi i Huts Austriak}

Kostoja e paketimit nga 690 dollarë f

nxjerr në pah

- Asnjë numër minimal i klientëve nuk kërkohet të rezervojnë, udhëtarët solo janë gjithashtu të mirëpritur.
- Transporti nga Nairobi në Nanyuki ditën 1 dhe Nanyuki për në Nairobi pas është me Transport publik.
- Transferimi i ditës së kaluar me një 4 × 4 te porta Chogoria është përfshirë gjithashtu në Paketë.
- Mirësi ingranazhet / ingranazhet Hiking janë personale, por mund të punësohen nga udhëzuesit tanë.
- Udhëzues i garantuar me njohuri malore.
- Aklimatizimi para përpjekjes për Samitin.

itinerar

DITA 1: NAIROBI - SIRIMON GATE - CAMP JUDIMEER AM CAMP MJETE LD

- Distanca e ecjes - 9 km
- Orari i Hikingut 3-4 orë
- Metra mbi nivelin e detit 3300M

Lini Nairobi në mëngjes me udhëzuesin tuaj dhe drejtohuni në Nanyuki Town qoftë me Transport Publik Automjet ose në qoftë se në një grup do t'ju jepet një transferim privat. Në Nanyuki do të takoni Portersin dhe kuzhinierin më pas të shkoni në Sirimon Gate ku do të filloni ecjen. Mbrëmë në mbrëmje në kampin e vjetër të xhamive për Darkë dhe gjatë natës.

DITA 2: MOSZA T O vjetra - KAMPI I SHIPONJEve

- Distanca e ecjes - 14 km
- Orari i Hikingut 6-7 orë
- Metra mbi nivelin e detit 4200M

Mëngjesi në kamp, ​​pastaj me udhërrëfyesin tuaj, derëtarët dhe kuzhinierët filloni ecjen në 14 km, do të kaloni lumin Ontulili dhe Liki Veriun, do të vazhdoni përpjetë në Luginën Mackinder për pamje panaromike. Bëni Fotot dhe vazhdoni në Shipton Camp për Darkë dhe gjatë natës.

DITA 3: KAMPI I SHIPTONIT - CIRCUITHIKE TE KAMP AUSTRIAN.

Këtë ditë të udhëhequr nga udhëzuesi do të ecni për tu përshtatur për kulmin, shëtitjet në Kami Huts dhe poshtë në liqenet Houseberg, më pas ktheheni në Hut austriak për Darkë dhe gjatë natës.

DITA 4: HUTS AUSTRIAN - PIKA LENANA - MT.MERU BANDAS.

- Distanca e ecjes - 14 km
- Orari i Hikingut 6 orë
- Metra mbi nivelin e detit Niveli deri 4985m & 2950m poshtë

Filloni ecjen deri në orën 0300:3 të mëngjesit për 0630 orë deri në një gurore të pjerrët me gurë, që kalon nëpër një shkëmb për të treguar lenana, deri në orën 2 të jetë në kulmin e parë për të dëshmuar lindjen e diellit. Pas zbritjes për 2950 orë në Mintos Huts për mëngjes. Relaksohuni pak dhe zbrisni më tej në malin Meru Bandas XNUMXm për Darkë dhe gjatë natës.

DITA 5: MT. MERU BANDAS - Porta e CHOGORIA - NAIROBI.

- Distanca e ecjes - 15 km
- Orari i Hikingut 2 orë

Mëngjesi në bandat pastaj zbret në Portën Chogoria ku një automjet 4 4 XNUMX do t'ju takojë për një transferim në qytetin Chogoria. Thuajini mirënjohje Porters dhe Cook, me udhëzuesin tuaj kapin një transferim dhe kthehuni përsëri në Nairobi. Hidh aeroportin ose Hotelin Nairobi për safarin.

Përfshirjet e vlerësimit

- udhëtim i garantuar në Konfirmim.
- Transferimi në / nga baza e Malit me PSV.
- Akomodimi i plotë i bordit në kampet e përmendura.
- Të gjitha tarifat hyrëse në Park dhe taksat e qeverisë.
- Shërbime të Udhëzuesit të Njohur të Foljes Angleze, Porter dhe Cook.
- 4 × 4 Transporti i tarifave të automjetit.

SHKALLA TATE SHKELJEVE

- ingranazhet hiking / Ngjitje
- Artikull i natyrës personale.
- Këshilla për ekuipazhin.
- extrado shtesë që nuk përmendet në itinerarin e mësipërm.

Ingranazhe me rrota

- Qese gjumi tip mali.
- Prekja e kokës.
- Xhaketë shiu dhe pantallona.
- Xhaketë e ngrohtë pudre dhe triko.
- Pantallona e ngrohtë.
- Pantallona termo
- Pemët e duarve
- Kapele të ngrohta prej leshi.
- Syzet e diellit.
- proofizme të mira malore dhe prova të ngrohta si 3 çifte.

WhatsApp WhatsApp