5 DITS KENYA SAFARI MASAI MARA, LAKE NAKURU DHE LAKE BARINGO / BOGORIA.

5 ditë Kenia Safari Masai Mara, Liqeni Nakuru dhe Liqeni Baringo / Bogoria

Kostoja e paketimit nga 1150 dollarë f

nxjerr në pah

- Minimum 2 pax.
- Transporti i përshtatur safari van.
- Itinerari mbulon Nairobi, Mara e Madhe Maasai, Liqeni Naivasha, Liqeni Nakuru, baringo & Bogoria.
- Safari fillon në Nairobi dhe përfundon në Nairobi.
- Merrni pas mbërritjes dhe lëshoj kompliment.
- Tarifat e hyrjes të mbuluara.
- Ushqimi do të sigurohet L, D, B, L, D, B, L, D&B, L.
- Akomodimi i rekomanduar, Miti Mingi Eco Camp, CityMax Hotel Nakuru dhe Sandai Resort Baringo.
- Pesë të mëdha të garantuara, Flamingos, burime uji të nxehtë dhe qindra kafshë.
- Shënim: Akomodimi mund të ndryshohet sipas kërkesës së klientit, si dhe transporti mund të përmirësohet në 4 × 4 Toyota Land Cruiser.

itinerar

DITA 1: NAIROBI - MASAI MARA.

Ne do të ju organizojmë Marrja ose nga Nairobi Hotel ose me një marrje nga aeroporti dhe do të transferohet në zyrën tonë takoni Udhëzuesin dhe niseni për Rezervën e Lojërave Masai Mara, përmes pamjes së Luginës së Madhe të Riftit dhe qytetit Narok për drekë dhe karburantet. Pas drekës largohuni nga Narok dhe vozisni në rezervë, pas mbërritjes Kontrolloni dhe keni pak siesta. Më vonë Vazhdoni për një makinë të pasdites, duke ndjekur specie të ndryshme kafshësh dhe zogj me udhëzuesin tuaj. Darka dhe një natë në Miti Mingi Eco Camp.

DITA 2: MASAI MARA FULL DITA E DITS GAME.

Pas mëngjesit vazhdoni në një ditë të plotë të shikimit të lojës brenda rezervës. Peizazhi këtu është kullota skenike e Savannah në kodrat kodrina. Rezerva është parku më i mirë për lojë në Kenia pasi ka një rrjet të gjerë rrugor dhe gjurmësh i cili lejon shikimin dhe fotografimin në distancë të afërt. Pushoni për drekën tuaj piknik në pishinën hipo, duke kërkuar hippos dhe krokodil. Vazhdoni me makinë me makinë deri në orën 1700:XNUMX për vizitë në fshatin Maasai i cili është opsional. Darka dhe një natë në Kamp.

DITA 3: MASAI MARA - LAKE NAKURU.

Dita e hershme e mëngjesit makinë makinë para-mëngjesit. Pas mëngjesit, niseni rajonin e Mara-s për Nakuru, drekë për drekë, me pamje piktoreske të Mt. Longmont dhe Liqeni Naivasha nga larg në autostradën kryesore, gjithashtu Liqeni Elementaita mbërriti në qytetin Nakuru në mbrëmje. Darka dhe një natë në një hotel me buxhet.

DITA 4: LAKE NAKURU - LAKE BARINGO.

Pas mëngjesit në hotelin tuaj vazhdoni për një lojë me makinë në Parkun Kombëtar të Liqenit Nakuru, lini pas drekës dhe vazhdoni në Liqenin Baringo ku pas mbërritjes Udhëtimet me Barkë në liqen mund të organizohen me një kosto shtesë. Udhëtimi me varka është i njohur për të parë jetën e hipo, krokodil dhe zogj. Gjithashtu, një vizitë në fshatrat fisnorë të Njemps ose shikimi i tyre duke peshkuar nga varkat e papirusit të tyre është argëtues. Darka dhe natën në një Hotel me buxhet

DITA 5: Liqeni BOGORIA - NAIROBI.

Mëngjesi në hotelin tuaj, më vonë vazhdoi në Liqenin e Bogorisë, i shtrirë mes Baringo dhe Nakuru, është ky liqeni i sodës një vend i preferuar fole për flamingot dhe ku burojnë squfur të nxehtë. Ekziston edhe një tufë e vogël me kudu më të madhe. Pas drekës largohu dhe kthehu në Nairobi. Hidhni hotelin tuaj Nairobi.

Përfshirjet e vlerësimit

- Transporti në furgon safari me çati çelëse.
- Akomodimi sipas itinerarit.
- Të gjitha ushqimet (BLD).
- Shërbimet e Udhëzuesit / Shoferit tonë Profesional.
- Të gjitha tarifat e hyrjes në park.
- Të gjitha disqet e lojës.
- 2 litra ujë mineral çdo ditë.
- Marr kompliment dhe marr nga aeroporti.
- Taksat ligjore.

SHKALLA TATE SHKELJEVE

- Artikuj të natyrës personale.
- Pije alkoolike dhe joalkoolike.
- Sigurimet personale.
- Këshilla.
- Vizitë në fshatin Masai / udhëtim me varka në Baringo / Bogoria.

WhatsApp WhatsApp