5 DITS KENYA LODGE SAFARI MASAI MARA, LAKE NAKURU DHE AMBOSELI PARK Kombëtar.

5 ditë Kenia Lodge Safari Masai Mara, Lake Nakuru dhe Park Kombëtar Amboseli

Kostoja e paketimit nga 1510 dollarë f

nxjerr në pah

- Minimum 2 pax.
- Transporti i përshtatur safari van.
- Pronat e akomodimit, Lodge Mara Sopa, shtëpizën e Liqenit Nakuru dhe Amboseli Sopa Lodge.
- Akomodimi i rekomanduar i nënshtrohet disponueshmërisë përndryshe një shtëpizë e ngjashme.
- Ky turne përfshin tre parqe dhe ju jeni të garantuar nga Big Five.
- Mbulimi më i mirë i parqeve në Kenia dhe do t'i dhurojë një përvojë të shkëlqyeshme.
- Fillon në Nairobi, por mund të përfundojë ose në Nairobi, Namanga Border ose Emali për të lidhur një autobus me Mombasa.
- Marrja dhe lëshimi janë kompliment, jini të gatshëm të takoni shoferin tonë në aeroport.
- Tarifat e hyrjes, ushqimi dhe uji i përfshirë.

itinerar

DITA 1: NAIROBI - MASAI MARA.

8.30 am Marrë nga hoteli në Nairobi dhe nisu për në Masai Mara Game Reserve, përmes pikëpamjes së Luginës së Madhe të Riftit dhe qytetit Narok për drekë. Pas mbërritjes, vazhdoni për një makinë, duke ndjekur specie të ndryshme kafshësh dhe zogjsh me shoferin / udhëzuesin tuaj. Darka dhe një natë në shtëpizë.

DITA 2: MASAI MARA.

Pas mëngjesit vazhdoni në një ditë të plotë të shikimit të lojës brenda rezervës. Peizazhi këtu është kullota skenike e Savannah në kodrat kodrina. Rezerva është parku më i mirë për lojë në Kenia pasi ka një rrjet të gjerë rrugor dhe gjurmësh i cili lejon shikimin dhe fotografimin në distancë të afërt. Pushoni për drekën tuaj piknik në pishinën hipo, duke kërkuar hippos dhe krokodil. Darka dhe një natë në shtëpizë.

DITA 3: MASAI MARA - NAKURU.

Dita e hershme e mëngjesit makinë makinë para-mëngjes. Pas mëngjesit, niseni rajonin e Mara-s për Nakuru, drekë për drekë, me pamje piktoreske të Mt. Longmont dhe Liqeni Naivasha nga larg në autostradën kryesore, pas mbërritjes në lojën e mbrëmjes së Liqenit Nakuru me makinë deri në perëndimin e diellit. Darka dhe një natë në shtëpizë

DITA 4: Liqeni NAKURU - Parku Kombëtar i AMBOSELI.

Shoferi i lojës para mëngjesit, përsëri në shtëpizë për kontrollin e plotë të mëngjesit dhe largohuni nga Liqeni Nakuru përmes Liqenit Naivasha për Aktivitetin Opsional dhe vazhdoni në Parkun Kombëtar Amboseli. Bëni lojën e mbrëmjes deri në perëndimin e diellit, përsëri në shtëpizën për darkë dhe gjatë natës në shtëpizë

DITA 5: DITA AMBOSELI HALF.

Mëngjesi i hershëm 0600 është dhe vazhdo për një shikim të gjërë të lojës në këtë park i cili përmban baza kënetash në të cilat elefantët dhe hipopazhet lahen me bollëk. Një shumëllojshmëri e lojës me rrafsh, antilopat dhe shpendët gjithashtu mund të shihen dhe Mt. Kilimanjaro kulmohet gjithashtu nëse kushtet e motit e lejojnë. Ju ktheheni në kamp për drekë dhe ktheheni përsëri në Nairobi.

Përfshirjet e vlerësimit

- Tarifat e hyrjes në park.
- Akomodimi në shtëpizat e përcaktuara ose të ngjashme.
- Ushqimi LD, BLD, BLD, BL
- Transporti siç është përmendur në përshkrimin e turneut.
- Të gjitha aktivitetet siç janë përmendur në përshkrimin e turneut.
- Një shofer / udhëzues profesional.
- 2 litër ujë çdo ditë ndërsa jeni në safari.
- Taksat e qeverisë.
- Marr kompliment pas mbërritjes.

SHKALLA TATE SHKELJEVE

- Sende të tjera personale.
- Këshillë dhe Porterage.
- Pagesat e vizave (nëse aplikohet).
- Sigurimi i udhëtimit.
- Akomodimi në Nairobi nëse ka.
- Vizitë në fshatin Maasai në ditën 2 të mbrëmjes.
- Aktiviteti opsional në Liqenin Naivasha nëse ka.

Chat WhatsApp