Добредојдовте во апсолутни сафари за одмор

Апсолутни празнични сафари, ние сме правилно регистриран тур-оператор во Кенија со докажано искуство. Ние сме специјализирани во Кенија буџет Сафари, Кенија сафари, Луксузни сместувачки сафари, Авантуристичко планинарење во популарните дестинации во Кенија и Танзанија. Имаме закажани и скроени упатства за да одговараат на барањата на клиентите.

Нашиот квалификуван персонал ќе присуствува на сите прашања во врска со сафари за кампување со буџет во Кенија, сафари за сместување на диви животни во Кенија, Планината Кенија Трекинг Сафари , Сафари за буџет во Танзанија, Диви животни, Танзанија ложат сафари и Планината Килиманџаро качувајќи се на Сафари. Нашите придружни комбо сафари кон Кенија и Танзанија носат богато место што ги покрива големите чуда во Африка. Нашите маршрути се засноваат на дневна основа за заминување со гарантирана најдобра цена.

Апсолутни празнични сафари

ПОСТОИ НА КАНИЈА САФАРИС

Апсолутен одмор Сафарис е вашиот грижлив партнер додека е на одмор во Африка. Почувствувајте се како да разговарате со нашиот специјализиран персонал, кој ќе ве води да донесете информирана одлука за резервација на сафари. Ние се грижиме за сите буџети заградата, затоа ве молиме споделете со нас вашата временска рамка за патување и буџет што ќе ви ги поправиме во нашата најдобро загарантирана стапка на пакети.

ПОДГОТВЕТЕТЕ ЗА НАЈДОБРИОТ ГРУПА КЕНИЈА САФАРИ ЗАЕДНИЦА САФАРИС

Добредојдовте во Кенија, добредојде за сафари во Кенија, добредојде за Танзанија Искуство ... добредојде во Источна Африка за голема и неверојатна авантура. Кенија е врвна дестинација на Африка во Сафари, ние нудиме широка компилација на пакети во Кенија Сафари кои ги истакнуваат националните паркови во Кенија и конаците за сафари во Кенија, додека уживаат во разновидна африканска дива природа и кениска култура.

Ние нудиме пакети за сафари во Кенија, кои се движат од сафари за буџет во Кенија, сафари во Кенија, ложа-сафари за меден месец, салафари за луксузни месо од Кенија, сафари за кампување во Кенија, сафари во планинарење во Кенија, спортски сафари во Кенија, бања сафари во Кенија, сафари за одмор во Кенија, сафари за летање во Кенија и обичај Кенија сафари само да споменам неколку.

Изберете која било од нашите предложени Safari да Кенија пакети или ако сакате, ние ќе бидеме повеќе од среќни да ви помогнеме да го дизајнирате вашиот сафари за соништа во Кенија. Исто така, задоволни сме да споменеме дека секој од наведените одмори во саботата во Кенија може да се менува за да одговараат на вашите индивидуални вкусови.

Апсолутни празнични сафари

4 дена Сафари од дивиот свет на Кенија до познатиот резерват за игри на масаи Мара и езерото Накуру.

Цена на пакетот од 480 УСД ПП зачленување во група
Апсолутни празнични сафари

5 дена ложа Сафари Масаи Мара Игра резерви и Национален парк Амбисели

Цена на пакетот од 1470 УСД ПП зачленување во група
Апсолутни празнични сафари

5 дена Кенија Буџет Сафари Велики Масаи Мара, езерото Накуру и езерото Наиваша

Цена на пакетот од 660 УСД ПП зачленување во група
Апсолутни празнични сафари

6 дена буџет во Кенија, Сафари, Масаи Мара, езерото Накуру и Националниот парк Амосели

Цена на пакетот од 790 УСД ПП зачленување во група
Апсолутни празнични сафари

6 дена Кенија ложа Сафари Масаи Мара, езерото Накуру и Националниот парк Амосели

Цена на пакетот од 1705 УСД ПП зачленување во група
Кенија Сафари

7 дена Кенија ложа Сафари Масаи Мара, езерото Накуру, езерото Наиваша и Амбосели

Цена на пакетот од 2040 УСД ПП зачленување во група

ТЕСТИМОНИЈАЛ И ПРЕГЛЕД

Магичен Кенија
Служба за диви животни во Кенија
Министерство за туризам
Национални музеи на Кенија
Еко туризам
Амреф Здравствена Африка
WhatsApp разговор